Uslovi korišćenja

Valuta

Sve cene su prikazane u dinarima sa uračunatim PDV-om. Prilikom finalne naplate, Vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine sa obračunatim PDV-om.

Uslovi otkazivanja porudžbine

  1. Ukoliko je pošiljka poslata, a u medjuvremenu kupac otkaže porudžbinu, troškove povrata porudžbine snosi brend.
  2. Ukoliko je kupac primio paket i odluči da ga vrati, ima rok od 48h da vrati paket. Po povratku paketa i konstantovanja da nije oštećen, kupcu refundiramo novac.
  3. U slučaju da se dokaže da krivicom kurira dostava nije realizovana, troškove povrata snosi kurirska služba, a paket se šalje ponovo uz kontaktiranje i informisanje kupca.
  4. U slučaju da se dokaže da je kupac (nejavljanjem na telefon, nepojavljivanjem na lokaciji, manipulisanjem činjenicama i sl.) zaslužan za nerealizovanje dostave, troškove povrata snosi brend, koji, u slučaju da kupac želi ponovo da mu se pošalje paket, snosi i troškove povrata koji se dodaju na ukupnu cenu ponovnog slanja.
  5. Kuriri DExpress službe su dužni da 2 puta pokušaju dostavu. Menadžment DExpress-a je feleksibilan da se u toku slanja promeni adresa ili u dogovoru sa kupcem produži rok dostave.

Dostava

Rok za dostavu porudžbine je od 2 do 5 dana.

Dostavu pošiljki na teritoriji Srbije vrši DExpress kurirska služba. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od težine i vrednosti paketa, a ne od mesta dostave. Za više informacija o ceni poštarine posetite sajt D Express-a i pogledajte njihov kalkulator troškova.

Kupac putem e-maila dobija poštanski broj pošiljke. Ukoliko poštar ne nađe kupca na navedenoj adresi, u poštanskom sandučetu ostavlja “Izveštaj o prispeću pošiljke”. Ako se desi da poštar ne ostavi izveštaj, pošiljka može da se lično preuzme u pošti u roku od 5 dana, uz priložen broj pošiljke. Nakon 5 dana, paket se vraća pošiljaocu.

Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti – dinar (RSD).

Uslovi reklamacije porudžbine

Kupac ima pravo žalbe do 14 dana od dana prjema pošiljke. Nakon toga reklamacije se ne uvažavaju.

Ukoliko je u pitanju oštećenje, fleka ili bilo koji feler, potrebno je fotografisati u roku od 48 sati po prijemu paketa i obavestiti prodavca tako sto ćete detaljan opis i fotografije poslati na hello@wibblywobbly.rs. 

Prodavac je dužan da u roku od 48 sati odgovori sa predlogom rešenja daljem toku povratka paketa i slanja novog paketa.

Ukoliko je kupac dobio pogrešnu veličinu ili pogrešnu pošiljku, potrebno je da uputi mail na hello@wibblywobbly.rs, pošalje paket natrag na sledece podatke:

Wibbly Wobbly, Strahinjića Bana BB, lokal 25, Niš, 0621482354. 

Prodavac po prijemu paketa obaveštava kupca i dogovaraju slanje novog paketa.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. ROKAM online shop se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.